Ideoita pikkujoulujen ohjelmaan

Ohjelma-Viisari suunnittelee kanssasi pikkujoulut, joita muistellaan hymyssä suin vielä vuosien päästä. Yrittäjämme Mika ja Jarno ovat itse keikkailleet vuodesta 1995 ja tehneet tuhansia keikkoja suurissa ja pienissä yksityistilaisuuksissa. Viisarin talliin olemme seuloneet viihdealan valtavasta tarjonnasta kaikkein ammattitaitoisimmat ja luotettavimmat esiintyjät, dj:t ja juontajat. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella osaamme suositella, minkälainen musiikki saa juuri sinun kohderyhmäsi juhlatuulelle!

Eväät onnistuneeseen tapahtumaan

Kun varsinainen ohjelma on lyöty lukkoon, huolehditaan yhdessä tuotantopuolikin kuntoon. Kauttamme saat vuokrattua kaiken pikkujoulujuhlissa tarvittavan tekniikan, kuten:

  • äänentoiston
  • mikrofonit
  • valot
  • savukoneen

Sopiva juhlatila pikkujouluillesi

Etkö ole vielä löytänyt pikkujouluillesi juhlatilaa? Olemme välittäneet esiintyjiä satoihin juhlapaikkoihin Seinäjoen seudulla, Vaasassa ja pitkin Pohjanmaata sekä Etelä-Pohjanmaata – myös piilotettuihin helmiin, joista et netistä löydä tietoa! Kuvaile meille tapahtumasi luonne ja osallistujamäärä, niin saat ehdotuksia ja suoria kontakteja sopiviin illanviettopaikkoihin.

Ota yhteyttä

Kerro meille juhlasuunnitelmastasi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Mika Peltoniemi

Mika Peltoniemi
050-3299 273
info@ohjelma-viisari.fi

 

Jarno Rajamäki

 

Jarno Rajamäki
050-3303 970
info@ohjelma-viisari.fi

 

Olemme toimineet tapahtuma- ja musiikkibisneksessä jo 1990-luvun puolivälistä saakka. Kauttamme löydät lähes sata ammattitaitoista ja luotettavaa esiintyjää.

    Toivon yhteydenottoa

    PuhelimitseSähköpostitse