Ideoita pikkujoulujen ohjelmaan

Ohjelma-Viisari suunnittelee kanssasi pikkujoulut, joita muistellaan hymyssä suin vielä vuosien päästä. Yrittäjämme Mika ja Jarno ovat itse keikkailleet vuodesta 1995 ja tehneet tuhansia keikkoja suurissa ja pienissä yksityistilaisuuksissa. Viisarin talliin olemme seuloneet viihdealan valtavasta tarjonnasta kaikkein ammattitaitoisimmat ja luotettavimmat esiintyjät, dj:t ja juontajat. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella osaamme suositella, minkälainen musiikki saa juuri sinun kohderyhmäsi juhlatuulelle!

Eväät onnistuneeseen tapahtumaan

Kun varsinainen ohjelma on lyöty lukkoon, huolehditaan yhdessä tuotantopuolikin kuntoon. Kauttamme saat vuokrattua kaiken pikkujoulujuhlissa tarvittavan tekniikan, kuten:

  • äänentoiston
  • mikrofonit
  • valot
  • savukoneen

Askarruttaako tapahtuman järjestäminen syksyllä 2021? Tarjoamme vallitsevan maailmantilanteen vuoksi tavanomaista joustavammat ohjelmamyynnin peruutusehdot.

Sopiva juhlatila pikkujouluillesi

Etkö ole vielä löytänyt pikkujouluillesi juhlatilaa? Olemme välittäneet esiintyjiä satoihin juhlapaikkoihin Seinäjoen seudulla, Vaasassa ja pitkin Pohjanmaata sekä Etelä-Pohjanmaata – myös piilotettuihin helmiin, joista et netistä löydä tietoa! Kuvaile meille tapahtumasi luonne ja osallistujamäärä, niin saat ehdotuksia ja suoria kontakteja sopiviin illanviettopaikkoihin.

Verkostostamme löytyy myös hyväksi havaittuja pitopalveluja, joita suosittelemme tarjoilujen tekijäksi.

Pikkujoulusuositukset 2021

Klikkaa kuvia tutustuaksesi artisteihin tarkemmin.

Marilii

Marilii

Marilii yhtyeineen on valmistellut ”finnhitseistä” koostuvan ohjelmiston. Takavuosien iskelmää, diskoa ja poppia yhdistelevä setti soveltuu täydellisesti pikkujouluihin ja yksityisbileisiin, joiden osallistujat viettivät villiä nuoruuttaan 70- ja 80-luvuilla.

Susanna Erkinheimo

Susanna Erkinheimo & Melody Makers

Susanna ”Sussu” Erkinheimo yhdessä tyylikkäästi groovaavan Melody Makers -bändinsä kanssa luo isoja tunnelmia yleisölleen. Huolella valmisteltu setti sisältää nostalgiahelmiä ja uusia pop- ja soul-hittejä mm. The Supremesiltä ja Amy Winehouselta.

Mika Peltoniemi Orchestra

Mika Peltoniemi Orchestra

Mika Peltoniemi Orchestra on muuntautumiskykyinen coverbändi, jolta onnistuu varmojen bilehittien lisäksi myös teemaillat iskelmästä rankempaan rockiin.

Juho Ranta-Maunus

Juho Ranta-Maunus

Tutut joululaulut, kuten Walking in the air ja Varpunen jouluaamuna, saavat uuden elämän nuoren kitaristivelhomme Juho Ranta-Maunuksen käsissä. Tämä 20-30 minuutin pituinen show sopii monenlaisen tapahtuman piristäjäksi.

Rehupiikles 2021

Rehupiikles

9-henkisellä bändillä on hirmuinen groove päällä! Tästä suupieliä kohottava akti virman pikkujouluihin, uuden navetan avajaisiin tai vanhan isännän merkkipäiville.

Karaoke

DJ tai karaoke

Ammattitaitoiset DJ:mme rakentavat sopivan soundtrackin joka tilanteeseen, karaokessa vieraasi ovat illan tähtiä!

Ota yhteyttä

Kerro meille juhlasuunnitelmastasi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Mika Peltoniemi

Mika Peltoniemi
050-3299 273
info@ohjelma-viisari.fi

 

Jarno Rajamäki

 

Jarno Rajamäki
050-3303 970
info@ohjelma-viisari.fi

 

Olemme toimineet tapahtuma- ja musiikkibisneksessä jo 1990-luvun puolivälistä saakka. Kauttamme löydät lähes sata ammattitaitoista ja luotettavaa esiintyjää.

    Toivon yhteydenottoa

    PuhelimitseSähköpostitse