Musiikkia ja ohjelmaa moneen makuun

Ohjelma-Viisari suunnittelee kanssasi juhlat, joita muistellaan hymyssä suin vielä vuosien päästä. Yrittäjämme Mika ja Jarno ovat itse keikkailleet vuodesta 1995 ja tehneet tuhansia keikkoja suurissa ja pienissä yksityistilaisuuksissa.

Viisarin talliin olemme seuloneet viihdealan valtavasta tarjonnasta kaikkein ammattitaitoisimmat ja luotettavimmat esiintyjät, dj:t ja juontajat. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella osaamme suositella, minkälainen musiikki saa juuri sinun kohderyhmäsi juhlatuulelle!

Lisää ohjelmasuosituksia

Klikkaa kuvia tutustuaksesi artisteihin tarkemmin.

Marilii

Marilii

Marilii yhtyeineen on valmistellut ”finnhitseistä” koostuvan ohjelmiston. Takavuosien iskelmää, diskoa ja poppia yhdistelevä setti soveltuu täydellisesti pikkujouluihin ja yksityisbileisiin, joiden osallistujat viettivät villiä nuoruuttaan 70- ja 80-luvuilla.

Mika Peltoniemi Orchestra

Mika Peltoniemi Orchestra

Mika Peltoniemi Orchestra on muuntautumiskykyinen coverbändi, jolta onnistuu varmojen bilehittien lisäksi myös teemaillat iskelmästä rankempaan rockiin.

Bändi esittää musiikkityylejä laidalta jos toiseltakin. Herkimmät balladit saavat raavaammankin körilään vuodattamaan vuolaita kyyneleitä ja raisuimmissa numeroissa ajohanskojen pito testataan oikein kunnolla. Mukavaa viihdettä on siis luvassa koko kansalle!

Juho Ranta-Maunus

Juho Ranta-Maunus

Tutut joululaulut, kuten Walking in the air ja Varpunen jouluaamuna, saavat uuden elämän nuoren kitaristivelhomme Juho Ranta-Maunuksen käsissä. Tämä 20-30 minuutin pituinen show sopii monenlaisen tapahtuman piristäjäksi.

Karaoke

DJ tai karaoke

Ammattitaitoiset DJ:mme rakentavat sopivan soundtrackin joka tilanteeseen, karaokessa vieraasi ovat illan tähtiä!

Kalusto ja tilat

Eväät onnistuneeseen tapahtumaan

Kun varsinainen ohjelma on lyöty lukkoon, huolehditaan yhdessä tuotantopuolikin kuntoon. Kauttamme saat vuokrattua kaiken tarvittavan tekniikan, kuten:

  • äänentoiston
  • mikrofonit
  • valot
  • savukoneen

Askarruttaako tapahtuman järjestäminen tässä maailmantilanteessa? Tarjoamme tavanomaista joustavammat ohjelmamyynnin peruutusehdot tällä hetkellä.

Sopiva juhlatila

Etkö ole vielä löytänyt juhlatilaa? Olemme välittäneet esiintyjiä satoihin juhlapaikkoihin Seinäjoen seudulla, Vaasassa ja pitkin Pohjanmaata sekä Etelä-Pohjanmaata – myös piilotettuihin helmiin, joista et netistä löydä tietoa! Kuvaile meille tapahtumasi luonne ja osallistujamäärä, niin saat ehdotuksia ja suoria kontakteja sopiviin illanviettopaikkoihin.

Verkostostamme löytyy myös hyväksi havaittuja pitopalveluja, joita suosittelemme tarjoilujen tekijäksi.

Ota yhteyttä

Kerro meille juhlasuunnitelmastasi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Mika Peltoniemi

Mika Peltoniemi
050-3299 273
info@ohjelma-viisari.fi

 

Jarno Rajamäki

 

Jarno Rajamäki
050-3303 970
info@ohjelma-viisari.fi

 

Olemme toimineet tapahtuma- ja musiikkibisneksessä jo 1990-luvun puolivälistä saakka. Kauttamme löydät lähes sata ammattitaitoista ja luotettavaa esiintyjää.

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon yhteydenottoa