Photo by Kevin Curtis/Unsplash.

Pikkujouluohjelmaa yrityksille

Ohjelma-Viisarin tallista löydät esiintyjän, karaokejuontajan tai dj:n pikkujoulujuhlaasi. Välitämme esiintyjiä erityisesti Seinäjoen seudulla, Vaasassa, Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Ideoita pikkujoulujen ohjelmaan

Ohjelma-Viisari suunnittelee kanssasi pikkujoulut, joita muistellaan hymyssä suin vielä vuosien päästä. Yrittäjämme Mika ja Jarno ovat itse keikkailleet vuodesta 1995 ja tehneet tuhansia keikkoja suurissa ja pienissä yksityistilaisuuksissa. Viisarin talliin olemme seuloneet viihdealan valtavasta tarjonnasta kaikkein ammattitaitoisimmat ja luotettavimmat esiintyjät, dj:t ja juontajat. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella osaamme suositella, minkälainen musiikki saa juuri sinun kohderyhmäsi juhlatuulelle!

Uutta syksyllä 2019: Rehupiikles!

Rehupiikles on palannut kymmenen vuoden levytystauon jälkeen. Samalla pohjalaisen huumorimusiikin sankarit ovat aktivoituneet taas keikkailemaan. Rehupiikleksen rempseä keikka on parasta mahdollista viihdettä minne tahansa, missä kaksi tai useampi pohjalainen (tai pohjalaisen kanssa elävä) kohtaa: virman pikkujouluihin, uuden navetan avajaisiin tai vanhan isännän merkkipäiville. Kaikki hulluus ja konhoottaminen kunniaan. Äläkää olko niin totisia!

Rehupiikles

Sopiva juhlatila pikkujouluillesi

Etkö ole vielä löytänyt pikkujouluillesi juhlatilaa? Olemme välittäneet esiintyjiä satoihin juhlapaikkoihin Seinäjoen seudulla, Vaasassa ja pitkin Pohjanmaata sekä Etelä-Pohjanmaata – myös piilotettuihin helmiin, joista et netistä löydä tietoa! Kuvaile meille tapahtumasi luonne ja osallistujamäärä, niin saat ehdotuksia ja suoria kontakteja sopiviin illanviettopaikkoihin.

Eväät onnistuneeseen keikkaan

Kauttamme saat vuokrattua pikkujoulujuhliisi kaiken tarvittavan tekniikan, kuten:

  • äänentoiston
  • mikrofonit
  • valot
  • savukoneen

Ota yhteyttä!

Kerro meille juhlasuunnitelmastasi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Toivon yhteydenottoa

PuhelimitseSähköpostitse

Voit myös soittaa: 050-3299 273 (Mika) tai 050-3303 970 (Jarno). Sähköpostiosoitteemme on info@ohjelma-viisari.fi