Finnhits-bileet pystyyn!

Marilii ja yhtye

Sastamalasta kotoisin oleva, nykyisin Etelä-Pohjanmaalla vaikuttava Marilii on lahjakas laulaja ja lauluntekijä, joka ihastui ihmisten edessä laulamisesta jo esikoulussa. Vuosituhannen vaihteessa läpimurtonsa radiossa ja televisiossa saanut artisti on kirjoittanut ja julkaissut omaa musiikkiaan kahden albumin verran.

Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat ”Sinun” ja ”Nautin elämästä”. Jälkimmäisestä on tullut suoranainen nuorison kulttibiisi, jota some-vaikuttajat jakavat seuraajilleen ja josta muusikot tehtailevat remixejä. Alkuperäistä Mariliin versiota on kuunneltu Spotifyssa 3,7 miljoonaa kertaa.

Marilii yhtyeineen on valmistellut suomalaisten tuntemista ja rakastamista ”finnhitseistä” koostuvan ohjelmiston. Takavuosien iskelmää, diskoa ja poppia yhdistelevä setti soveltuu täydellisesti pikkujouluihin ja yksityistilaisuuksiin, joiden osallistujat viettivät villiä nuoruuttaan 70- ja 80-luvuilla.

Mariliin rautainen keikkakokemus on kerätty sadoilta tanssilavoilta ja ravintoloista. Hän tekee bändikeikkojen lisäksi intiimimpiä esiintymisiä duona tai triona.

Ääntä ja kuvaa

Omat siivet kantaa (duokeikka)

Sinun (audio)

Nautin elämästä (audio)

Pyydä tarjous Mariliin keikasta

"*" näyttää pakolliset kentät

Toivon yhteydenottoa