Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä luottaa Ohjelma-Viisariin

Pohjanmaan kolmen maakunnan leikkauspisteessä Kauhavalla sijaitseva Härmän Kylpylä hohtaa Teoston keikkatilastoissa seudun ylivoimaisena ykkösenä. Elävä musiikki soi Härmässä noin 250 kertaa vuodessa – siis lähes viitenä päivänä viikossa. Vuoronsa saavat niin Suomen eturivin tanssiorkesterit kuin maakunnan omat soittajat tai Arttu Wiskarin kaltaiset popparit.

– Keikat, tanssit ja tapahtumat ovat merkittävä osa strategiaamme. Järjestämällä korkealaatuista iltaohjelmaa ympäri vuoden houkuttelemme hotellin täyteen kävijöitä, jotka sitten käyttävät muitakin palveluita, kertoo Härmän Kylpylän ravintolatoimen päällikkö Anna Leena Hietamäki.

Kylpylän ohjelmatoiminnan laajuudesta kertoo se, että takavuosina sitä pyörittämään tarvittiin kolme omaa työntekijää. Nyt artistien bookkaukset ovat olleet jo kymmenkunta vuotta Ohjelma-Viisarin vastuulla.

– Minä tunnen ravintolat, mutten soittajan maailmaa. Ohjelma-Viisarin Mika ja Jarno tietävät, mitä markkinoilla on tarjolla, mikä yleisöä kiinnostaa ja paljonko mistäkin kannattaa maksaa. He tuntevat liikeideamme läpikotaisin ja etsivät meille sopivia esiintyjiä verkostostaan, Anna Leena kertoo.

Tähtiartistien ja tanssi-iltojen rinnalla Härmässä lauletaan myös Ohjelma-Viisarin järjestämää karaokea. Lisäksi kylpylä ja ohjelmatoimisto ovat kokeilleet uusia aluevaltauksia järjestämällä mm. Huutokauppakeisarin vierailun ja hyvinvointiteemaisen päivän.

– Ohjelma-Viisari on ollut meille enemmän kuin bookkaaja. Heidän kanssaan pallotellaan ideoita ja käydään läpi ehdotuksia lähes viikottain. He ovat minulle myös henkisenä tukena, jos jokin tapahtumiin liittyvä mietityttää. Minulla on varma tunne siitä, että he vartioivat etujamme ja haluavat meidän onnistuvan, Anna Leena kertoo.

– Käytännön asiatkin heiltä sujuvat – jos artisti tarvitsee yllätyskyydin lentokentälle tai raiderissa on erikoisia vaatimuksia, he hyppäävät ratin taakse hoitamaan asian, hän naurahtaa lopuksi.