Rehupiikles saa vieraasi ulvomaan naurusta

REHUPIIKLES on huumoripitoinen rock’n’roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan.

Rehupiikleksen rempseä keikka on parasta mahdollista viihdettä minne tahansa, missä kaksi tai useampi pohjalainen (tai pohjalaisen kanssa elävä) kohtaa: virman pikkujouluihin, uuden navetan avajaisiin tai vanhan isännän merkkipäiville. Kaikki hulluus ja konhoottaminen kunniaan. Äläkää olko niin totisia!

Kuten videolta näkyy, Rehupiikles näyttää ja kuulostaa keikoilla paremmalta kuin koskaan. 9-henkisellä bändillä on hirmuinen groove päällä ja keikan visuaalisuuteen on myös panostettu paljon.

Bändin historia

Rehupiikles perustettiin vuonna 1986 Jalasjärvellä. Alkuperäinen idea lähti liikkeelle siitä, kun yhtyeen keulahahmo Joose Tammelin käänsi Beatles-yhtyeen sanoituksia etelä-pohjanmaan murteelle. Esim. Hard Days Night oli Koventunpuoloonen ehtoo, Cant Buy Me Love oli Mua flikat ei saa tai I Wanna Hold Your Hand oli Käsikynkkää.

Nimi Rehupiikles tulee siitä, että aikanaan vanhat isännät ja emännät Etelä-Pohjanmaalla eivät osanneet lausua Beatles-yhtyeen nimeä. ja Rehu-etuliite, viittaa tietysti maatalouteen ja maaseutuun.

Vuonna 2019 Rehupiikles julkaisi kymmenvuotiseksi venähtäneet tauon jälkeen uutta musiikkia. Ilimastom’muutos on Rehujen seitsemäs pitkäsoitto. Samalla bändi aloitti jälleen keikkailun.

Pyydä tarjous Rehupiiklesin keikasta

    Toivon yhteydenottoa

    PuhelimitseSähköpostitse