Rehupiikles saa vieraasi ulvomaan naurusta

REHUPIIKLES on huumoripitoinen rock’n’roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan. Nimi Rehupiikles tulee siitä, että aikanaan vanhat isännät ja emännät Etelä-Pohjanmaalla eivät osanneet lausua Beatles-yhtyeen nimeä. ja Rehu-etuliite, viittaa tietysti maatalouteen ja maaseutuun.

Rehupiikles perustettiin vuonna 1986 Jalasjärvellä. Alkuperäinen idea lähti liikkeelle siitä, kun yhtyeen keulahahmo Joose Tammelin käänsi Beatles-yhtyeen sanoituksia etelä-pohjanmaan murteelle. Esim. Hard Days Night oli Koventunpuoloonen ehtoo, Cant Buy Me Love oli Mua flikat ei saa tai I Wanna Hold Your Hand oli Käsikynkkää.

Vuonna 2019 yhtye julkaisi pitkän tauon jälkeen uutta musiikkia neljän digisinglen verran. Marraskuussa on luvassa myös fyysinen albumi, tuplalevy nimeltä Ilmastonmuutos.

Rehupiikleksen rempseä keikka on parasta mahdollista viihdettä minne tahansa, missä kaksi tai useampi pohjalainen (tai pohjalaisen kanssa elävä) kohtaa: virman pikkujouluihin, uuden navetan avajaisiin tai vanhan isännän merkkipäiville. Kaikki hulluus ja konhoottaminen kunniaan. Äläkää olko niin totisia!

Pyydä tarjous Rehupiiklesin keikasta

    Toivon yhteydenottoa

    PuhelimitseSähköpostitse