Tanssiorkesterit

Suomalaista tanssimusiikkia aidoimmillaan.

The Blue Moon

The Blue Moon orkesteri on ollut kasassa jo useamman vuoden ja kaikki soittajat ovat pitkänlinjan muusikoita. Bändissä on kolme solistia, joka mahdollistaa äänissä
laulamisen,sekä kivan vaihtelun mies- ja naisäänen välillä. Bändi soittaa monenlaista musiikkia, vanhasta tanssimusiikista rokkiin ja tämänpäivän iskelmämusiikkiin. Ohjelmistostamme löytyy myös muutamia helmiä ysäriajoilta. Olemme tehneet paljon hääkeikkoja,mutta voit tilata meitä myös tansseihin,pikkujouluihin, perhejuhliin ja kaikkiin tapahtumiin missä bändille on tarvetta.

Timo Luostari & Kilimanjaro

Kitaravirtuoosi Timo Luostari kera hyvän yhtyeen. Agentsien Esa Pulliainen on tituleerannut Timoa manttelinperijäkseen!

Mika Peltoniemi & Turhat jätkät

Mika Peltoniemi & turhat jätkät on vuonna 1995 perustettu pohjalainen orkesteri, jolla on takanaan yli 1500 keikkaa. Orkesterin valttina on monipuolisuus ja kyky viihdyttää. Orkesterilta taittuu vanhan ajan tanssi ja iskelmämusiikki – kuin uudet tämän päivän hitit bilemeiningillä

Joonas Erkkilä & Unelma

Keikkailen tätä nykyä Unelma-orkesterin kanssa, jonka rytmissä tulee taatusti hyvää jalan alle sopivaa iskelmämusiikkia rautalankaisella tyylillä. Esiinnymme tanssilavoilla sekä ravintoloissa ja erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Kilpailukokemustakin minulta löytyy jonkin verran erilaisista kisoista. Radiosinglejä olen tehnyt muutamia, joista ehkä parhaiten radioissa soinut kappale onkin vuonna 2008 julkaistu ”Vain yksi tie”.

Essex Beat

Kohtalon Kuu

Juha Hautaluoma & Oja-Lipasti Band

Esa Rintamäki & Täysikuu

Wähäkosket

 

Seija Rankinen & Tähtikavaljeerit

Seija Rankinen esittää yhtyeensä kanssa monipuolista tanssimusiikkia. Heidän ohjelmistonsa koostuu vanhoista ikivihreistä aina uusimpiin listahitteihin. Voit tilata heidät tanssilavoille, ravintoloihin, häihin, ja missä vain tarvitsetkin hyvää sekä pirtsakkaa musiikkia.

Olavi Hällbackan yhtye & Marita Saal

Tanssiorkesteri Veikko Nieminen

Ohjelmisto koostuu kotimaisesta iskelmämusiikista sekä pop -klassikoista. Laajan ohjelmiston mahdollistaa orkesterin monipuolinen soitinvalikoima. Eri rytmilajeissa hyödynnetään niille ominaisia soittimia luoden orkesterille oman tunnistettavan soundin. Orkesteri on osallistunut Viihdyttäjä sekä SMORK -kilpailuihin saavuttaen joka kerran vähintään semifinaalipaikan.

Reissarit

Rosalie

Rosalie koostuu neljästä alan ammattilaisesta. Taitavasti esitetty ja tanssittava musiikki genrestä riippumatta ja jopa neliääninen stemmalaulu saavat kappaleet todella elämään.

Jades ´Band

Jade’s band on vankan ammattitaidon omaava orkesteri, sinun tarpeittesi mukaan. Mausteina leppoisa meininki ja iloisuus. Monipuolinen ohjelmisto koostuu kaiken kattavasta tanssimusiikista valssi, tango, humppa, foxi, jive, jenkka, rumba jne., aina uusimpiin koti-ja ulkomaisiin pop-biiseihin, unohtamatta myös nostalgisia kappaleita!

Savannah

Omien bändikeikkojen lisäksi on vuosien varrella toimittu yhteistyössä myös muutamien naissolistien kanssa. Taustabändinä mm. Kaija Lustilalle, Marjut Rothoviukselle, Mariliille ja Tuija Mäensivulle. Viimeiset vuodet on kierretty pelkästään ”poikaporukassa”. Ohjelmistoon kuuluu kulloinkin aina se tanssimusiikki, mitä missäkin paikassa kulloinkin tarvitaan ja halutaan. Emme soita toisillemme, vaan yleisölle. Omana tavaramerkkinä ovat erityisesti moniääniset lauluosuudet. Laulut hoidellaan joko yksi-, kaksi-, kolme- tai neliäänisinä. Solistisia laulajia on kolme. Keikat vain viikonloppuisin.

Jarmos

Jarmos-yhtyeen repertuaari venyy tilaisuuden henkeä ja yleisön toiveita kunnioittaen perinteikäästä suomalaista tanssimusiikista varsin rivakoihin pop- ja rock-klassikoihin, unohtamatta kansainvälisiä evergreenejä. Suomi-tulkintojen lomassa laulamme myös englanniksi ja ruotsiksi.
Emme rakenna ohjelmistoamme radioiden soittolistojen pohjalta. Toki bongaamme helmiä sieltäkin, mutta oli tahtilaji mikä hyvänsä, luotamme pääasiassa testattuihin kestohitteihin. Ja niitähän löytyy jokaiselta vuosikymmeneltä. Tyypillisimpiä keikkapaikkoja ovat erilaiset tanssipaikat, ravintolat, laivat jne. Ylipäänsä sellaiset paikat, joissa ”bruukataan panna jalalla koreasti”.

Tanssiorkesteri Yötaivas

Tanssit, perhejuhlat, pikkujoulut ym. yleisötapahtumat missä tarvitaan orkesteria. Orkesterilla on yli kahdenkymmen vuoden kokemus keikkarintamalta. Orkesterin jäsenistöllä myöskin pitkä kokemus
muista kokoonpanoista. Orkesterin kappaletarjontaan kuuluu vanha perinteinen tanssimusiikki
kaikilla tyylilajeilla sekä iskelmä/Pop/Rock eri vuosikymmeniltä. Orkesterilla myöskin omaa kappale tarjontaa jotka ovat tulleet basistimme Juha Kaarteen kynästä. Single ”Syyskuun sateisiin” ilmestyi 2014.

OnnenSävel

OnnenSävel on vuonna 2016 perustettu tanssiorkesteri. Soittokokemusta on kaikille kertynyt erilaisissa kokoonpanoissa jo vuosikausia. Soitamme jalalle sopivaa perinteistä tanssimusiikkia, toki saattaahan seassa olla uudempaakin tuotantoa. Laulua tässä ryhmässä tulee monesta suusta, joskin ainakin vielä Timo on useimmin äänessä.

Trio Jussi Roponen

Jussi Roponen on pitkänlinjan viihdyttäjä, jonka nousujohteinen ura alkoi jo 1970-luvun alkupuolella. Vuosien varrella esiintyjän meriitteihin lisättiin mm. Suomen Humppamestaruus 1984 sekä Seniorilaulun SM 1997. Tänä päivänä sympaattinen ja karismaattinen Jussi on yksi kysytyimpiä ja vetoarvoltaan parhaita artisteja varttuneen väen tansseissa. Samaan aikaan nuorempikin tanssipolvi on löytänyt Jussin keikoille.

Heikki Puronvarsi & Oikeat Soittajat

Ässät

Ässät on oululainen tanssiyhtye, joka perustettiin alunperin jo vuonna 1978. Ässät keikkaillee ahkerasti ympäri Suomen, ja on esiintynyt lisäksi lukuisissa TV-ohjelmissa. Ässien kappaleet soivat kaikilla merkittävillä kotimaisilla radioasemilla. Ulkomailla Ässät on esiintynyt Kanadassa, Ruotsissa ja Espanjassa. Keikoilla kuullaan edelleen tuttuja ässähittejä ja tanssimusiikkia laidasta laitaan. ”Täältä tullaan tanssipaikat ja ravintolat ympäri Suomen!

VoimaOrkesteri

VoimaOrkesteri on perustettu v. 2000. – monipuolista tanssimusiikkia soittava kokoonpano. Yhtye soittaa monipuolista tanssimusiikkia vahvalla SM-tason pieteetillä ja silti pilkettä silmäkulmassa. VoimaOrkesteri on voittanut Tanssiorketereiden SM:n (SMORK) – 2007, ja on säestänyt mm. Maria Tyysteriä, Antti Ahopeltoa, Marko Lämsää, Jukka Hallikaikaista, Terhi Matikaista, Johanna Debreczeniä ja Heidi Pakarista sekä monia muita artisteja.VoimaOrkesteri tanssittaa muhevasti bändinä.

Dallape

Haavekuva

Avec

Charlies

Vuodesta 1995 Suomea kiertänyt ja viihdyttänyt ryhmä. ”Takataskusta” löytyy tuhansia keikkoja, kultalevyjä, mainetta ja kunniaa. Iloisella asenteella soittohommia tekevä porukka!

Jouni Rieskaniemi & Swingers

Keskipohjanmaalta, Kokkolasta kotoisin oleva tanssiorkesteri. Orkesteri tarjoilee illan aikana menevää ja tanssittavaa musiikkia aina 60-luvulta tähänpäivään asti (Kari Tapio, Agents, Rauli Somerjoki jne.). Omaa tuotantoa ei tietenkään unohdeta.

 

Tuija Mäensivu yhtyeineen

Luxus

Olemme Tanssiorkesteri Luxus, esitämme rehellistä suomalaista tanssimusiikkia asenteella ja anteeksipyytelemättä.

Rainer Bollström & Graniitti

Pia Lång & Meriitti

Patajätkä

Patajätkä on orkesteri, jolta sujuu tanssimusiikki, rautalanka, rock’n’roll ja bilemusiikki. Tilanteen vaatimalla tavalla. Orkesteristamme, joka omien keikkojen lisäksi säesti myös tangokuningatar Erika Vikmania hänen prinsessavuotenaan 2015 – 2016 ja Joel Hallikaista Nostalgia-kiertueella 2017 kesällä.

Lumilinna

Tanssi- ja viihdeorkesteri, jossa yhdistyy rautainen kokemus ja näkemys nykypäivän iskelmämusiikista. Ohjelmisto on kasattu tarkasti huomioiden sekä perinteisten tanssipaikkojen että klubien ja yökerhojenkin tyyliin sopivat kappaleet. Laaja-alainen ohjelmisto ulottuu perinteisestä, vanhasta tanssimusiikista ulkomaisiin bilehitteihin sekä Lumilinnan omiin kappaleisiin.

Harri Nuutinen & Tanssin Taika

Harri Nuutinen ja Tanssin Taika tarjoilee tanssiyleisölle perinteistä, mutta korkeatasoista tanssimusiikkia vankalla ammattitaidolla ja tyylitajulla. Orkesterin kapellimestarin ominaisuudessa Harri Nuutinen on koonnut erinomaisen ohjelmiston tarkoin harkiten vähemmän kulutetuista, ja osin jopa unohdetuista, mutta silti tunnetuista helmistä.

Hannu Hautaniemen yhtye

Hannu Hautaniemen yhtye on peruskokoonpanoltaan nelimiehinen tanssiorkesteri Oulun seudulta. Tanssiorkesterin ohjelmisto koostuu perinteisestä kotimaisesta iskelmä- ja tanssimusiikista täyttäen vaativimpienkin tanssi-, ravintola- kuin juhlayleisönkin tarpeet.

Weranta

Olemme Weranta-yhtye, joka koostuu viidestä nuoresta ammattimuusikosta. Bändimme on perustettu keväällä 2016. Ohjelmistomme koostuu menevästä nykyiskelmästä ja perinteisemmästä tanssimusiikista, mutta meiltä luonnistuu myös bilemusiikki.

Tero Jokinen & Riverband

Eino Luostarin yhtye

Merja Uimonen & Humiko

Nina Koivisto & Yhtye

Ramona

Joonas Erkkilä & Hehku

Ajattomat

Antti Sivulan yhtye

Erkki Mustikkamäki & tähtivyö

Keijo Taivainen yhtyeineen

Trio Keijo Rahnasto & Titan

Trio Matti Mikael