Erikoisohjelmat

Kysy myös muita ohjelmapalveluitamme!

Ari Kettukangas

Arilta löytyy ohjelmaa kaiken ikäisille. Jokainen esitys räätälöidään aina asiakkaan toiveista mittatilaustyönä, jolloin siitä saadaan yleisön ja tilaisuuden näköinen. Ohjelmat rakentuvat puhe- ja laulushown ympärille, jonka menossa välähtelevät tuoreet ja ajattomat hahmot. Mukana on myös erilaisia sketsejä, vitsejä ja stand up -tyylistä huumoria. Esityksen pituus on n. 45 minuuttia ja sitä voidaan jaksotella tilanteen mukaan. Ohjelmat sopivat esim. yritysten henkilökunta- ja asiakastilaisuuksiin, sekä erilaisiin messu-, markkina- ja toritapahtumiin. Lisäksi erilaisiin yksityistilaisuuksiin mm. pikkujouluihin, häihin ja syntymäpäiville. Kysy tarvittaessa lisätietoja ja pyydä tarjous.

Vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla Ari juontaa arvokkaat ja rennot tilaisuudet. Erikoisalaa hänellä ovat mm. yritysten tilaisuudet, gaalat, harjannostajaiset, messut, markkinat, toritapahtumat, konsertit ja urheilukilpailut. Tarvittaessa juonto värittyy imitaatioilla ja hersyvällä huumorilla. Kun tilaisuuteen tarvitaan varma ja tunnelmaa keventävä juontaja, on Ari silloin oikea valinta.

Joonas Moisio

Joonas Moisio on seinäjokinen koomikko sekä laulaja, jolla oli 8 vuotta sitten yksinkertainen unelma… Hän halusi jonain päivänä olla isompi koomikko kuin Sami Hedberg. Ja kaksi vuotta sitten se toive vihdoin toteutui… Sami laihtui 28kg ja Joonas ei.

Koomikkona Joonas on helposti lähestyttävä hulluttelija, jonka keikoilla yleisö voi jättää duunit, murheet sekä egonsa narikkaan ja heittäytyä mukaan miehen värikkäisiin tarinoihin etelä-pohjalaisesta kulttuurista ja kohtaamistaan ihmisistä.

Joonas on myös laulumies vailla vertaa. Hän tulkitsee (yksin, kaksin tai bändin kanssa) kaikki parhaimmat pop-klassikot ja uutuudet herkkyydellä, jota suomalaismieheltä harva odottaa näkevän. Kun tämä mies laulaa, on show takuulla täynnä hyvää fiilistä, yllätyksiä ja raikkaita sovituksia!