Erikoisohjelmat

Kysy myös muita ohjelmapalveluitamme!

Ari Kettukangas

Ari juontaa arvokkaat ja rennot tilaisuudet vankalla ammattitaidolla. Taustalla on pitkä kokemus keikkarintamalta sekä radiojuontajan ja -toimittajan tehtävistä. Hänelle ovat tuttuja yleisöä kymmenistä aina tuhansiinkin kävijöihin keräävät tapahtumat. Juonnoissa hoituvat myös haastattelut, tuote-edustajien esittelyt, leppoisa kiertely yleisön parissa ja ennenkaikkea hyvän tunnelman luominen. Erikoisalaa hänellä ovat mm. yritystilaisuudet, gaalat, harjannostajaiset, messut, markkinat, toritapahtumat, konsertit ja urheilukilpailut. Tarvittaessa juonto värittyy imitaatioilla ja hersyvällä huumorilla.

Ari toimii esiintymisten ohessa huutokauppojen meklarina. Kokemusta hänellä on niin pienistä, kuin suuremmistakin huutokaupoista. Huumori on hyvä valttikortti kaupankäynnissä. Ensimmäinen, toinen ja kolmas nauru!

Joonas Moisio

Joonas Moisio on seinäjokinen koomikko sekä laulaja, jolla oli 8 vuotta sitten yksinkertainen unelma… Hän halusi jonain päivänä olla isompi koomikko kuin Sami Hedberg. Ja kaksi vuotta sitten se toive vihdoin toteutui… Sami laihtui 28kg ja Joonas ei.

Koomikkona Joonas on helposti lähestyttävä hulluttelija, jonka keikoilla yleisö voi jättää duunit, murheet sekä egonsa narikkaan ja heittäytyä mukaan miehen värikkäisiin tarinoihin etelä-pohjalaisesta kulttuurista ja kohtaamistaan ihmisistä.

Joonas on myös laulumies vailla vertaa. Hän tulkitsee (yksin, kaksin tai bändin kanssa) kaikki parhaimmat pop-klassikot ja uutuudet herkkyydellä, jota suomalaismieheltä harva odottaa näkevän. Kun tämä mies laulaa, on show takuulla täynnä hyvää fiilistä, yllätyksiä ja raikkaita sovituksia!