Bilebändit

Fiilistä nostattavaa bilemusiikkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin!

Rehupiikles

Mika Peltoniemi & Turhat Jätkät

Mika Peltoniemi @ turhat jätkät on vuonna 1995 perustettu pohjalainen orkesteri, jolla on takanaan yli 1400 keikkaa. Orkesterin valttina on monipuolisuus ja kyky viihdyttää. Orkesterilta taittuu vanhan ajan tanssi ja iskelmämusiikki – kuin uudet tämän päivän hitit bilemeiningillä Jukka Pojasta Petri Nygårdiin ja AC/DC:kin. Mika Peltoniemi @ turhat jätkät olet voinut tavata tanssilavalla, ravintolassa, laivalla, hääkeikalla tai yrityksen juhlissa – lähes missä tahansa.

Mika Peltoniemi Orchestra

Mika Peltoniemi Orchestra on kokoaan suurempi coverbändi! Pohjanmaalla päämajaansa pitävä orkesteri soittaa pop- ja rock-hittejä omaperäisellä tavalla: kahdesta miehestä lähtee kokonaisen bändin verran ääntä. Tsekkaa esittelyvideo niin tiedät mitä tarkoitamme!

Videolinkki:

https://www.youtube.com/watch?v=7Evw_kPYMxI

Beatpanimo

Mahti kattaus kovimpia kasariklassikoita ja Suomirock hittejä monelta vuosikymmeneltä.

Apaja

Bilebändi Apaja viihdyttää rockhenkisellä bilemusiikilla pilke silmäkulmassa. Värikäs ja energinen show sopii kaikkiin mahdollisiin kissanristiäisiin ja tunnelmankohottajaisiin. Ohjelmistosta löytyvät juuri ne biisit, joista et kehtaa tunnustaa tykkääväsi, mutta kuuntelet silti salaa. Älä häpeä! Naura ja laula niitä rohkeasti mukana!

NotSoRock

Yhtye jolta onnistuu niin humpat, hömpät, rokit että popit. Musiikkia moneen lähtöön: Popeda, Hector, Oasis, Eppu Normaali, Kolmas Nainen, Billy Idol, RCHP, Yölintu.

Senaattori

Tanssi- ja bilebändi Senaattori keikkailee jälleen. Uuden laulusolistin myötä tarjolla on perinteisen tanssimusiikin lisäksi myös menevämpää ohjelmistoa. Uuden ohjelmiston, ammattitaitoisen soiton ja hurtin huumorin myötä Senaattori luo hyvän fiiliksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

AMORIX BILEBÄNDI ” Parasta livenä”


Live esiintyjänä takuuvarma Amorix bilebändi tarjoaa unohtumattomat
bileet!
Tämä riehakas bilekone ei paljon esittelyjä tarvitse.
Energisellä esiintymisellä sekä rock asenteella esiintyvä Amorix
bilebändi koostuu ammattitaitoisista muusikoista sekä upeaäänisestä naissolistista.
Amorix esiintyy ympäri suomen niin, isoissa yökerhoissa,yksityistilaisuuksissa kuin festareillakin!

Setissä kuullaan tunnetut rock -ja pop hitit menneiltä vuosilta ja uusimpia
hittibiisejä mm, Roope Salminen & Koirat, Offspring, Popeda, Bon Jovi, Lauri Tähkä,
Apulanta, Ac/Dc, Hurriganes, Lady Gaga ,Guns´n Roses, Pmmp, Haloo
Helsinki,  yms…
Bändillä on oma laadukas äänentoisto kalusto sekä näyttävä
valokalusto.

ERITTÄIN SUOSITTU JA TAKUU VARMA LIVE BÄNDI!!

Tässä linkkejä jossa voit käydä kuuntelemassa bändiä
https://www.youtube.com/watch?v=zzFbIjnOSTY
https://www.youtube.com/watch?v=wCmnsERzp5s
https://www.youtube.com/watch?v=y8Z50Gt7XVk

Gringo

Ay, caramba! Gringo taittaa jäykimmätkin lanteet letkeiksi!

Suomalaisen juhlakansan menojalkaa vuodesta 2008 asti lietsonut Gringo takaa onnistuneen illan. Takataskussaan laaja ohjelmisto, energiaa tihkuva lavashow sekä intohimo musiikkiin bändi tarjoilee laadukkainta viihdettä illasta toiseen. Nämä musiikin monilahjakkuudet ovat valloittaneet kaikkialla: nimekkäimmissä yökerhoissa, Itämeren laivoilla, häissä, syntymäpäivillä sekä yritysjuhlissa. Monipuolisen ohjelmiston kirjo ulottuu aina vanhoista suosikkiklassikoista uusimpiin listahitteihin taaten varman tanssikuumeen!

Prockiss

Prockiss on bilebändien aatelistoon kuuluva menokone, joka on saavuttanut vankan aseman kuulijakunnassaan sekä tapahtumien järjestäjien keskuudessa. Lukuisat yritys- ja ravintola esiintymiset samoissa ympyröissä vuodesta toiseen on merkki tilaajan tyytyväisyydestä.

Jeff Bailey’s Racing Team

Miehistössä on 4 jo pahimman nuoruusiän yli päässyttä veikkosta, joilla kaikilla on vuosien soittokokemusta erinäisistä bändeistä.

Jeff Bailey’s Racing Team (JBRT / Jefut) soittaa juurevaa ja aitoa rockia. Tyylisuunta on jossain 70-luvun rockin ja hard rockin välimaastosta. Keikkasetissä on bändin omia biisejä.

Jefut -bändi on omimmillaan intiimeissä kapakoissa, joissa kosketus yleisöön on todistetusti ollut läpitunkevaa. Bändin hikinen keikka ei jätä kylmäksi. Vauhtia, vaaraa ja mukaansatempaavan tiukkaa rockmeininkiä, sitä on Jefut!

Bändi on julkaissut omakustanne-CD:n ”Rock Bullets” vuoden 2015 kesällä. Albumi sai lehdistöltä pelkästään kiittävää palautetta; neljä tähteä – upottaen suohon monet maailmanluokan artistitkin!

Jefujen ”rock train” puskee eteenpäin, keikkaillen ympäri vuoden. Hyppää kyytiin!

Jussi & The Boys

Jussi Raittinen & The Boys keikkailee hyvin monenlaisissa paikoissa ja yhteyksissä, yritysjuhlista koulukonsertteihin tai tanssipaikoilta klubeihin. Lavoilla on tanssiva yleisö pannut merkille yhtyeen taidot soittaa oikeaoppista rock and rollia, ja jiven vääntäjiä siis heidän keikoillaan piisaa.

Musalinkit:

Jussi & The Boys – Soittajan vaimo – livevideo

Jussi & The Boys – Kesäduuni-blues – livevideo

Jussi & The Boys – Aave Cadillac – livevideo

Kikka Laitinen

Kikka on pitkän linjan musiikintekijä ja esiintyjä. Hän keikkailee soolona, yhdessä orkesterinsa kanssa sekä akustisesti eri kollegoiden kanssa, myös yritys- ja yksityisjuhlissa. Ohjelmisto räätälöidään tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden mukaan herkästä ja tyylikkäästä tunnelmasta rokimpaan menomusaan.

Ohjelmistossa omat tunnetut biisit sekä kaikille tuttuja meneviä rock- ja soul -coverbiisejä herkästä tunnelmoinnista kunnon jytkeeseen. Yhtyeessä soittavat Kikka Laitinen: piano, kitara ja laulu, Kustaa Kantelinen: kitara ja taustalaulu, Mikko Yli-Knuuttila: basso sekä Petteri Korhonen: rummut.

 

Musalinkit:

Kikka Laitinen Co. – ”Elämisen keveys” – tulevalta albumilta ”Puut, linnut ja taivas” (2018)

Kikka Laitinen Co. – Kanssa vanhan omenapuun – tulevalta albumilta ”Puut, linnut ja taivas” (2018)

Lumberjacks

Lumberjacks -yhtyeen kutsumus on soittaa sielukasta blues- ja soulmusiikkia. Lumberjacks näyttää taitavansa musiikin monet tyylit, mikä onkin tärkeää keikkarintamalla yleensäkin. Suomalaista roots-musiikkia seuranneille ”Lumpparit” on hyvinkin tuttu. Bändi on toiminut jo vuosia, vaikkakin ensimmäinen Lumberjacks -albumi ilmestyi vasta loppuvuodesta 2012.

Debyyttialbumi sisältää yksitoista kappaletta. Koko ohjelmisto on bändin omaa tuotantoa. Pääasialliset biisintekijät ovat laulajabasisti Miikka ”Chef” Kivimäki ja kitaristilaulaja Urmas Niemi. Lumberjacks-nelikon täydentävät Janne Käpylä (rummut, laulu) ja Jarkko Salo (koskettimet, laulu).

Musalinkit:

Lumberjacks – Cherry Pie

Lumberjacks – I Get Suspicious

Lumberjacks – Lasting Kind

Lumberjacks – Watch Your Steps – livevideo

Lumberjacks – I, Me & Myself – livevideo

Lobster

Lobster tarjoaa luomu-rockin ystäville keikoillaan uutta ja vanhaa tuotantoaan.

Melkoiseen kulttimaineeseen keväällä 2016 nousseen yhtyeen keikkasetit koostuvat popista rankempaan rokkiin – ja kaikkea siltä väliltä. Orgaanista kitaravetoista rokkia soittavan bändin jäsenet ovat kokeneita soittajia, ja ovat olleet mukana jo useissa aiemmin levyttäneissä yhtyeissä.

Tarvittaessa Lobster esittää myös muutamia covereita raikkaalla rockotteella, mikä on kuultavissa esim. heidän uusimmasta musavideostaan: ”Maniac”. Tämä coverversio 80-luvun hittibiisistä on ensimmäinen julkaisu Lobsterin tulevalta toiselta albumilta.

Lobsterin rumpali: Zeko Takamäki on aiemmin vaikuttanut mm. solistina yhtyeissä Mega ja Elvis Breznev – siirtyen lopulta rumpaliksi. Takamäki on toiminut lisäksi rumpali-taustalaulajana, säveltänyt ja sanoittanut musiikkia artisteille Bill Hota & The Pulvers, Kamelimies, Black Passat Blues, Pekka Rokala, Time Traveller sekä Lobster. Hän on julkaissut myös yhden soololevyn: Risteys (Top Records 1999).

Musalinkit:

Lobster – Maniac (Flashdance) (Official)

Lobster – Carousel (Official video)

Black Passat

Black Passat (Black Passat Blues) on suomalaisten rockbailu-bändien ehdotonta aatelia. Vuonna 2002 julkaistun esikois- cd:n ”Demos and Bizzares” jälkeen, suosio ja keikat ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Black Passatin toinen pitkäsoitto ilmestyi v. 2006. Se kantaa nimeä ”Fart, Sweat & Beer”.

Noin viidensadan keikan myötä ”BP” on osoittautunut rockestradien luottobändiksi. – Vanhan ajan rockmeininkiä, jossa korostuvat soittajien taidokkuus ja itse musiikki. –

”BP” erottuu muista bändeistä erityisesti 3:n solistin ansiosta. Tämä mahdollistaa erittäin monipuolisen ohjelmiston. Akustinen kokoonpano mahdollistaa soittamisen pienissäkin paikoissa. Monipuolisuutensa ansiosta ”passatit” ovat keikkailleet kaiken kokoisissa ja -näköisissä klubeissa, ravintoloissa, lavoilla ja festareilla sekä kotimaisissa ja kansainvälissä yritystapahtumissa.

Omien biisien lisäksi löytyy yli sadan biisin coverohjelmisto, pääasiassa 60-,70-, ja 80-lukujen parhaita menopaloja, (Hendrix, ZZ Top, Status Quo, Deep Purple, Led Zeppelin, Eric Clapton, CCR…) ja mahtuu setteihin myös ”nykyajan” biisejäkin mm. artisteilta Lenny Kravitz, Cult, U2, Steve Miller, Stevie Ray Vaughan, Foo Fighters jne. Keikkasetit ovat normaalisti 2 x 45 min. tai yksi pidempi setti, ellei toisin sovita.

Musalinkit:

Black Passat – Are you gonna go my way – biisinäyte

Black Passat – Highway Star – biisinäyte

Black Passat – livevideo