Mervi Kovero

Artistit

Vetovoimaiset ja tunnetut esiintyjät.

Mervi Kovero

Mervi Kovero on laulaja Seinäjoelta. Suuremman yleisön tietoisuuteen hän tuli Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalista vuonna 2013, jolloin hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi. Tangomarkkinat olivat minulle todellinen suunnannäyttäjä siitä, mitä minun kuuluu elämälläni tehdä. Minun kuuluu laulaa! Iskelmä- ja tanssimusiikki on minulle ominta esittää ja varsinkin tangot menevät ihon alle asti.

Sari Koivikko

Sari Koivikko viihdyttää tanssikansaa tanssittavalla musiikillaan,upealla äänellään ja mukaansatempaavalla lavakarismallaan.

Sarin menestyskappale ”Tähtien kultaa ja kuun hopeaa” ilmestyi kesällä 2016 radioihin ja nosti Sarin yleisön tietoisuuteen. Tämän jälkeen hän on keikkaillut Seireenit -kokoonpanossa, mutta syksyllä 2017 hän siirtyi soolouralle uuden Kuunhopea orkesterin kanssa.

Sarin aiempiin meriitteihin kuuluvat Tangomarkkinoiden finaalipaikan saavuttamisen lisäksi myös Humppakuningatar-titteli. Upea ääni ja lavakarisma ovat tuoneet Sarille myös Lavatähtiprinsessan tittelin ja
Humppa & Fox –kilpailussa hänet on valittu yleisön suosikiksi.

Sarin musiikki on menestynyt hyvin lukuisten paikallisradioiden soittolistoilla. Loistavan vastaanoton on saanut myös uusin sinkku ”Vain rakkaus jäljelle jää”, joka ilmestyi elokuussa 2017.

Sari Koivikko & Kuunhopean ohjelmisto koostuu monipuolisesta tanssimusiikista sisältäen sekä vanhoja ja nostalgisia, että uusia ja nuorekkaita kappaleita. Sari Koivikko & Kuunhopean musiikki viihdyttää niin kuuntelijoita, kuin tanssikansaa iästä riippumatta!

Ippe Mansikka

Ippe Mansikka soittaa sitä kunnon, vanhanajan tanssimusiikkia. Hyvin tehdystä työstä on palkintona täpötäysi keikkakalenteri.

TT Purontaka

Samettiääninen T. T. Purontaka on keikkaillut jo vuosien ajan, ja saanut ympärilleen vankan kuulijakunnan. Ihailijoitaan hän on hellinyt vuosien aikana hyvin tehdyllä iskelmämusiikilla.T. T. Purontaka on yksi suosituimmista artisteista Suomen tanssirintamalla.

Musalinkit:

Missä olit kaikki nämä vuodet

Kaunis on kaipaus

Juhamatti

Komeaäänisen Juhamatin musiikkiura alkoi jo 1960-luvun lopulla. Ensialbumi ”Fanny Fanny” valloitti listoja 40 vuotta sitten. Juhamatin tunnetuimpia levytyksiä ovat Volga, Pieni ja lämpöinen, Moody Blue, Voitko unohtaa, Kerran ainoastaan, Niin paljon kuuluu rakkauteen, Rakkaudella ja Vain rakkaus. Vuonna 2015 ilmestynyt kokoelmalevy herätti Juhamatin fanit, ja mies ryhtyi keikkailemaan uudella innolla.

Kalle Kaaja

Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtye jatkaa kunnioittaen perinteistä suomalaista iskelmää, johon kuuluu slaavilainen kaiho tangoineen. Solistin ja soittajien musiikillisiin taustoihin nojaten myös rautalanka, rock´n roll -ja beatmusiikkia tullaan kuulemaan keikkaohjelmistossa. Keikoilla nähdään myös 60-luvun hengestä ammentavat go-go tanssijat ” Sheila ” ja ” Angie “. He luovat keikoilla tiettyihin kappaleisiin tanssillista maustetta ja retrohenkistä visuaalista ilmettä, korostaen musiikin luomaa tunnelmaa.

Eija Sinikka

Eija Sinikka on monipuolinen tanssimusiikin taitaja. Hän aloitti keikkailun jo vuonna 1968. Ensilevy: ”Saa kesä kaiken muuttumaan” ilmestyi vuonna 1970. Samana vuonna ilmestyi jo Eija Sinikan tunnuslauluksi tullut ”Kanssasi sun”, joka ilmestyi sitten LP:nä 1973.

Asuttuaan parisen vuotta Englannissa, Eija Sinikka palasi Suomeen aloittaakseen musiikin ammattilaisena. Hänellä on levytyksiä jo neljän vuosikymmenen ajalta, kaikkiaan 17 LP/CD:tä, joiden lisäksi vielä kokoelmia ja single-levytyksiä. Viimeisin levytys ”Vuosien jälkeen” on saanut hienon vastaanoton tanssilavoilla.

Eija Sinikka keikkailee edelleen tanssipaikoilla, ravintoloissa, konserteissa, yksityistilaisuuksissa ja kirkkokonserteissa. Orkestereina ovat Jari Kokkisen Foxpop ja Mika Tarkkosen orkesteri, jonka kanssa Eija Sinikka on tehnyt viimeisimmät levytykset. Orkesterin kokoonpanot vaihtelevat tarpeen mukaan säestäjästä kvartettiin.

Musalinkit:

Vuosien jälkeen

Kanssasi sun

Päivi Kautto-Niemi

Päivin valloittava persoona ilahduttaa kuulijakuntaansa edelleen valoisalla olemuksellaan. Päivin kaunis, hehkuva, aikuisen naisen karisma saa auringon paistamaan sateisinakin päivinä. Uusia äänitteitä on ilmestynyt tasaiseen tahtiin – niin pitkäsoittoja kuin singlelohkaisujakin. Tunnetuksi hän tuli vuonna 1977, ja saavutti suuren suosion Toivo Kärjen tangolla: “Liljankukka”, joka sovitettiin uudestaan iskelmällisesti, nousten heti listojen kärkeen. Päivi Kautto-Niemi jatkaa esiintymisiä edelleen. Hänen viimeisin singlensä on nimeltään ”Alla kesätaivaan”.

Musalinkit:

Kuinka sua kaipaan

Tämä tie

Essi Leppäkoski

Monipuolinen Essi on mm. Tangomarkkinat -1992 finalisti.

Essin mielestä kesäiset lavakeikat orkesterin säestyksellä ovat yksi artistin työn helmistä. Tai oikeastaan – monipuolisuus sekä ihanat ihmiset jotka rakastavat hänen laillaan tanssin taikaa!

Tällä hetkellä Essi Leppäkoski tekee yhteistyötä Kangastus -orkesterin ja Voitto Takasen yhtyeen kanssa. Hän esiintyy myös duona Jussi Henttosen tai Jari Komulaisen kanssa.

Essin oma pitkäsoittolevy ilmestyi marraskuussa 2013. Levyllä on mukana kaksi hänen omaa sävellystään ja sanoitustaan.

Ohjelmisto: Suomipop, tuoreet iskelmät, foxtrot, tango, valssi, hidas valssi, humppa, jenkka, jive, bugg, boogie woogie, samba, rumba, cha cha cha, polkka, masurkka, hambo, salsa

Musalinkit:

Hetkistä kaunein – Essi Leppäkoski & Janne Tulkki

Delffiinipoika

Markku Ketola

Yli 20 vuotta musiikin parissa viihtynyttä Markkua on viety esiintymään lukemattomiin paikkoihin ja eri tilaisuuksiin. Tanssi-iltojen ohjelmisto koostuu tutuista iskelmistä aina 50-luvulta tähän päivään sekä tietenkin omista levytyksistä, joista tunneituin levytyksistä on ”Syli täynnä rentukoita”, joka on tanssi-iltojen toivebiisi.

Musalinkit:

Syli täynnä rentukoita

Meren rannalla

Eino Grön

Eino Grön on ikisuosittu suomalainen iskelmäartisti. Hänet tunnetaan suurena tangotulkitsijana, eikä syyttä. Hän on ollut suomalaisten tuntojen tulkki, ja suomalaisten rakastama taiteilija jo vuosikymmeniä.

Musalinkit:

Viimeisestä illasta

Tule syyskuu

Jaska Mäkynen

Jaska Mäkynen valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuninkaaksi vuonna 1991. Hänet on lisäksi kruunattu Tangoprinssiksi vuosina 1985 ja 1987. Jaska on edelleen yksi Suomen suosituimmista Tangokuninkaista. Yksi hänen toivotuimmista kappaleistaan on ”Alla etelän taivaan.